Som solidaris: La crònica de les Polseres Candela PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Josep Maria Esteve Gibert   
dimecres, 23 de maig de 2018 14:48

Durant les darreres setmanes, els nois i noies de primer d’ESO, hem realitzat una campanya solidària. Voleu saber quina és i com l’hem realitzada? Seguiu llegint, aleshores.


A Intel·ligències Múltiples volíem fer un projecte tots plegats i aconseguir implicar la resta del centre. Volíem que tothom sabés què estàvem fent i quina n’era la causa.


Hem estat fent Polseres Candela. Aquests braçalets, fets amb fils de colors, els van començar a fer unes nenes de la nostra edat que estaven ingressades a l’hospital Sant Joan de Déu, un centre en què els pacients són nens i nenes com nosaltres.

 


Durant el tractament per combatre la seva greu malaltia, aquestes tres amigues, es dedicaven a fer polseres i van tenir la fantàstica idea de vendre-les en benefici de la investigació del càncer infantil, ja que no es reben grans ingressos per part del ministeri. Va ser una autèntica moguda, sobretot, durant els primers dos anys.


Nosaltres, veient el valor d’aquestes noies, hem volgut donar un cop de mà!


Hem fet més de dues-centes Polseres Candela, les hem venudes i, avui mateix, hem anat a l’Obra Social de l’Hospital de Sant Joan de Déu i hem lliurat la recaptació: Més de cinc-cents euros!!!


Allà, una treballadora i voluntària del centre, la Núria, ens ha explicat que les donacions són molt importants per a l’hospital perquè d’aquesta manera els pacients i les seves famílies tenen una estada més agradable. Per exemple, la nostra donació servirà per tirar endavant les investigacions que estan desenvolupant uns científics.


La donació que ha fet l’Institut - Escola Jacint Verdaguer és només un granet de sorra però ara només desitgem que sigui el principi d’una llarga i pròspera tradició i que els nois i noies que l’any que ve curseu primer agafeu el testimoni i continueu fent que l’escola sigui tan solidària com nosaltres ho hem aconseguit.


Aprofitem aquesta carta per donar les gràcies a totes les persones que ens han fet arribar el seu suport: companys i companyes, professors i professores i famílies.


Moltes gràcies,

 


Alumnes de 1r d’ESO i Laura Jacas, professora.

» No hi ha comentaris
No hi ha comentaris nous.
» Escriure comentari
Només els usuaris registrats poden enviar comentaris. Crea un compte
Heu oblidat la contrasenya?
Darrera actualització de dimecres, 23 de maig de 2018 14:52
 

Els ambients al segon cicle


dixiocatala

 

 

 

 

 

 


[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • blue color
  • green color