El grup de robòtica d'extraescolars PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Josep Maria Esteve Gibert   
diumenge, 4 de març de 2018 19:27

El passat diumenge 18 de febrer els equips de l’extraescolar de robòtica van assistir al torneig classificatori de la First Lego League a la seu d’Igualada. La jornada va aplegar més de 150 joves repartits en 6 equips júnior i 16 equips de secundària. El IE Jacint Verdaguer va participar amb 4 equips juniors i 1 equip de secundària.

 

A la Fisrt Lego League Jr. els diferents equips van presentar unes maquetes robotitzades sobre la temàtica d’enguany, l’estalvi i el reaprofitament d’aigua i un pòster explicatiu sobre el procés d’aprenentatge i els resultats finals sobre la seva investigació. Aquests 4 equips, els Lego Water, Los Minecraft, Els Robocops i els Robòtic Kids, han  treballar d’allò més bé durant els primers mesos de l’extraescolar juntament amb els monitors Ester i Joaquin que van fer les tasques de guiatge per aconseguir els objectius de cada equip.

 


 

La First Lego League és un torneig que es celebra a nivell mundial en què hi participen més de 90 països amb equips de joves i que consisteix en una competició en tres parts: un torneig de robòtica en el que es resolen reptes mecànics i de programació en un temps limitat de dos minuts i mig; un projecte científic que els joves desenvolupen, presenten i defensen davant d'un tribunal i una exposició dels valors adquirits gràcies al treball en equip. L’equip de l’escola, els Tecno Team van aconseguir la tercera posició al Joc del Robot i una bona valoració en el projecte científic i els valors gràcies a l’esforç i la dedicació que han demostrat al llarg del temps juntament amb el seu entrenador, en Raül.

Si voleu veure les maquetes i el Joc del Robot, acosteu-vos al IE Jacint Verdaguer el dia de les portes obertes i demaneu informació de l’extraescolar per l’any vinent.


Felicitats a tots els equips!

 

» No hi ha comentaris
No hi ha comentaris nous.
» Escriure comentari
Només els usuaris registrats poden enviar comentaris. Crea un compte
Heu oblidat la contrasenya?
Darrera actualització de diumenge, 4 de març de 2018 19:34
 

Els ambients al segon cicle


dixiocatala

 

 

 

 

 

 


[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • blue color
  • green color