Nou model de tasques voluntàries per casa basades en les intel·ligències múltiples PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Josep Maria Esteve Gibert   
diumenge, 4 de febrer de 2018 11:11

El curs passat es va aprovar el nou model de tasques fora de l'horari escolar (el que tradicionament s'ha anomenat "deures"). La nova política de centre és ajudar als infants i joves a aprendre en qualsevol moment de la seva vida i de manera atractiva i voluntària. S'han acabat els deures avorrits, obligatoris, iguals per a tothom i de sobrecàrregues i estrés que disminueixen el rendiment i les ganes per aprendre.

Enguany hem iniciat el seu desplegament a la primària que ha de tenir continuïtat a la secundària el proper curs (tot i que ja s'han començat a fer els primers passos en aquesta línia).

A partir d'aquest dilluns dia 5 de febrer, l'alumnat de primària disposarà de propostes engrescadores que podran triar en funció dels seus interesos i de manera voluntària. Aquestes tasques tindran un espai a l'aula per a ser exposades quan s'hagin realitzat. Les propostes estan basades en les intel·ligències múltiples per tal que cada nen o nena hi trobi el seu interès en realitzar-la.

Són tasques atemporals ja que no van lligades al treball de l'escola. Pretenen fomentar l'aprenentatge, l'interès, la investigació, l'esforç, la cooperació i la descoberta.

Cada quinze dies hi haurà propostes noves que els nois i noies podran agafar en qualsevol moment. Esperem que aprendre es converteixi en una cosa divertida i apassionada i que fomenti l'interès per formar-se al llarg de la vida.

» No hi ha comentaris
No hi ha comentaris nous.
» Escriure comentari
Només els usuaris registrats poden enviar comentaris. Crea un compte
Heu oblidat la contrasenya?
Darrera actualització de dimarts, 27 de febrer de 2018 07:54
 

Els ambients al segon cicle


dixiocatala

 

 

 

 

 

 


[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • blue color
  • green color