Competició First Lego League PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Josep Maria Esteve Gibert   
dijous, 9 de març de 2017 07:49
Aquest cap de setmana s'han disputat les competicions de robòtica de la First Lego League a l'escola Municipal de Música del Vendrell. L'escola ha estat representada per dos equips, els Robotic World de primària i els Tecno Team de secundària que han preparat la competició a l'extraescolar d'EduTecno & Funlab.


El dissabte 4 de març hi va participar l'equip Robotic World que presentava una maqueta robotitzada i un pòster explicatiu sobre l'equip, la investigació i la maqueta. El jurat va destacar la bona presentació que va fer l'equip davant de l'auditori de l'escola de música i van valorar els aprenentatges assolits i el treball en equip.


El diumenge 5 de març era el torn de l'equip Tecno Team que afrontava la competició convençuts d'haver fet molt bona feina. La competició consta de diferents parts: el joc del robot en el que s'han de resoldre 15 proves en dos minuts i mig, la presentació del projecte científic i presentació dels valors que promou la competició FLL. L'equip va presentar el projecte científic sobre la problemàtica de les plantacions de l'oli de palma que afecten els boscos de indonèsia i que fa que es desforesti l'habitat dels orangutans que hi viuen. L'equip va presentar la campanya de conscienciació que han estat portant a terme a través de la xarxa social Instagram des de fa ja un temps. Pel que fa al joc del robot, els nervis van jugar en contra i la sort no va estar de la seva part. Tot i així l'equip va aconseguir puntuar a la segona ronda i van poder aprendre dels errors.

La valoració dels pares, mares i dels membres dels equips és molt positiva i ja han començat a pensar en properes edicions.
» No hi ha comentaris
No hi ha comentaris nous.
» Escriure comentari
Només els usuaris registrats poden enviar comentaris. Crea un compte
Heu oblidat la contrasenya?
Darrera actualització de dijous, 9 de març de 2017 07:53
 

actualitzacio.png

 


dixiocatala


[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • blue color
  • green color