el culte a l'èxit

En la medida que tomemos el éxito como el fin, no nos liberaremos del miedo, ya que el deseo de tener éxito engendra necesariamente el miedo a fracasar. Es por esto que no se les debiera enseñar a los jóvenes el culto al éxito.

Krishnamurti


Èxit a les proves cangur de matemàtiques

Felicitats Miquel Munné!

El Miquel ha quedat classificat dins del 0,55% dels millors alumnes de 3r d'ESO de tot Catalunya a les proves Cangur 2017 de matemàtiques. En aquesta categoria hi han participat 15.067 alumnes, pel que el resultat ha estat un gran èxit.

Tota la comunitat de l'I.E.Jacint Verdaguer estem orgullosos d'aquest gran resultat obtingut.

munne proves cangur.jpg


 
En l'educació ens hi juguem una bona part del futur

Programa "EL DIA DE DEMÀ" del canall 33


 
Projecte de llengües

Els nois i noies de 1 d'ESO han treballat de valent amb l'acompanyament dels docents de llengües i educació visual i plàstica, i aquest és el resultat: uns sèrie de textos escrits i il·lustrats per ells mateixos.

Felicitats per la bona feina!

 

https://issuu.com/ie_jacint_verdaguer/docs/historias_de_primero_1


 
El Pere Urpí, campió d'hoquei patins

El nostre alumne, Pere Urpí i el seu equip, l'infantil del C.E. NOIA FREIXENET, són CAMPIONS D'ESPANYA.

 

Moltes felicitats!


 
Conte de Sant Jordi

 
Guanyadores del premi literari de la biblioteca 2017

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, la biblioteca premia cada any els millors contes de tot els nens i nenes de quart de primària de les escoles de la Vila. Les premiades d'enguany del nostre centre han estat la Sara Queralt i la Judit Mas. FELICITATS!

 


 
La professora Bet del centre al Workshop de Bob Lenz: Project Based Learning

La professora del centre Elisabet Forns ha participat del taller sobre projectes ABP organitzat per l'EN21. Podeu veure un resum de les sessions amb altres centres de la xarxa.


 
Treballar per projectes a Catalunya Ràdio
Diu Jordi Canelles Torres?, director de l'Escola La Llacuna, del Poble Nou, que el debat, la reflexió personal, compartida i col·lectiva, l'experimentació, l'expressió i la construcció d'idees són les activitats que han de presidir la dinàmica d'aula quan es treballa per projectes. En parlarem a "L'ofici d'educar" amb el mestre Jordi Canelles, i amb el director de l'Institut d'Educació(...)

 


 
La representació de Sant Jordi feta pels docents del centre

Els docents de la fotografia van representar per a tot l'alumnat d'infantil i primària, l'obra de Sant Jordi. Els nens i nenes van gaudir d'un gran espectacle i no paren de parlar-ne. De ben segur que tindran un gran record d'aquest moment. Des d'aquí els volem felicitar i agrair l'esforç posat.

A la tarda La Meritxell i la Irene van escenificar i explicar a tots els nens i nenes el conte que entre tots havien construit. També moltes felicitats a elles i a tota la comissió que ha fet possible aquesta diada de Sant Jordi al nostre centre.


 
Colònies 1r. ESO

Recull de fotografies de les colònies de primer d'ESO


 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 13

 


dixiocatala

Who's Online

Tenim 104 visitants en línia

[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • blue color
  • green color