Política de privacitat

Política de privacitat - Integració Aula 2.0 - Google Drive

El Moodle del centre (Aula 2.0) integra l’accés a Google Drive. Els usuaris del centre que utilitzin aquesta integració (que permet accedir als seus fitxers personals guardats al Google Drive sense haver de sortir del Moodle), accepten els següents termes i condicions.

Permeten que Google accedeixi a les seves dades iniciant la sessió a través dels serveis d’aquesta integració.

  • Qui demana les dades d’usuari de Google? El Moodle utilitza la integració amb Google Drive per permetre als usuaris registrats accedir al seu Google Drive a través del seu compte de correu del centre.
  • Quines dades es demanen? La integració de Google Drive al Moodle dona accés als usuaris a veure i gestionar els fitxers que es troben al seu compte personal del Google Drive. En concret permet:
    • Penjar, baixar, actualitzar i suprimir els fitxers a Google Drive.
    • Crear, actualitzar, suprimir i accedir a documents nadius de Google a Google Drive.
    • Gestionar fitxers i documents a Google Drive (per exemple, cercar, organitzar i modificar els permisos i altres metadades, com ara els títols).
  • Per què es demanen aquestes dades d’usuari? La carpeta de fitxers "Google Docs” dins el Moodle s’ha de connectar a través dels servidor d’autenticació de Google per tal d’accedir al contingut emmagatzemat a Google Drive.

La carpeta de fitxers "Google Docs” dins el Moodle només permet l’accés als documents del Google Drive per pujar-los al curs de Moodle des del qual s’hi accedeix. No permet pujar fitxers des del Moodle a Google Drive.

Darrera modificació: Wednesday, 21 March 2018, 13:51